Danışan Takip Sistemi Kullanmanın Avantajları
Tümü
27 Nis 2022 7 Dakika

Danışan Takip Sistemi Kullanmanın Avantajları

Danışan Takip Sistemi Kullanmanın Avantajları

Kovid-19 sebebiyle artan; düzensiz beslenme, hareketsizlik, sağlıklı beslenme bilincinin daha çok oturmaya başlamasıyla; uzman diyetisyenlerden danışmanlık hizmeti alma ihtiyacı doğmuştur. Danışmanlık hizmetleri, günümüzün getirdiği şartlar dolayısıyla da zamanla çevrimiçi (online) bir hizmete dönüşmüş ve insanlar bu ihtiyaçlarını görüntülü ve sesli bir şekilde canlı olarak uzaktan gidermeyi tercih etmişlerdir. Bununla birlikte diyetisyenlerin ve beslenme uzmanlarının danışanlarına sunmuş olduğu hizmetleri dijitalleştirme ihtiyacı artmış ve dijital bir dönüşüm ekosistemi oluşmaya başlamıştır. Bu makalemizde ise; DiyetBulut ailesi olarak diyetisyenlerin danışan takip sistemi kullanmasıyla ne tür avantajlar elde edeceğini ele aldık.

Anlık takibi kolaylaştırır. Danışan takip programı ile diyetisyenler; danışanların almış olduğu hizmet sürecini daha pratik, hızlı ve güncel bir şekilde takip etme imkanına kavuşurlar. 

Bulut destekli teknoloji ile mekân bağımsız erişim sağlar. Danışan takip programı ile diyetisyenler; internet bağlantısının bulunduğu her mekândacdanışanlarının sürecini kontrol edebilir ve yönetebilir.

Güvenli bir şekilde verilerinizin saklanmasına yardımcı olur. Bulut destekli teknolojisi sayesinde üst düzey güvenlik önlemleri ve SSL teknolojileri ile danışanlarınızın verilerini korur.

Randevu yönetimini kolaylaştırır. Randevularınızın sistemli ve disiplinli bir şekilde ilerlemesini sağlar. Herhangi bir karışıklığa sebep olmadan danışanlarınız ile dakik olarak görüşebilirsiniz.

Yer, zaman ve maliyet tasarrufu sağlar. Danışan takip programı ile geleneksel kayıt tutmaya, fiziksel olarak fatura kesmeye, faturaları posta ile göndermeye, fotokopi çekmeye, dosyalama gibi işlemler geride kalır. Danışan takip programının alternatif olarak sunmuş olduğu e-Fatura ve e-SMM hizmeti sayesinde danışanlarınızın mali işlemlerini kolay bir şekilde tek bir sistem üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Marka değerinize katkıda bulunur. Dijital dönüşümünüzü fark eden danışanlarınızın algısı geleneksel firmalara göre daha duyarlı olur ve marka algısını daha yüksek bir seviyesi artar. 

Sonuç olarak, diyetisyenler için danışan takip programı son 2 yıldır önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu otomasyon sistemi sayesinde diyetisyenler, kliniklerini daha profesyonel bir şekilde yönetebilmekte, klinik detaylarına mekândan bağımsız bir şekilde erişim sağlayabilmekte, e-dönüşüm ürünlerini danışan takip programına entegre edebilmekte, güvenli bir şekilde verilerini dijital ortamda saklayabilmekte, randevu yönetimini tek bir panel üzerinde yönetebilmekte ve en önemlisi de yer, zaman ve maliyet tasarrufu sağlarken marka değeri algısını da yükseltmektedir. Diyetisyen - danışan takip programının tüm bu öne çıkan özellikleri göz önünde bulundurulduğunda, diyetisyenler için kritik bir önem arz eder hale gelmiştir. 

DiyetBulut Danışan Takip Programı, diyetisyenlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özenle tasarlanmış olup sürekli güncelleme alan bir danışan takip ve klinik yönetim programıdır. DiyetBulut, 12 yıldır üstün tecrübesiyle sağlık sektörüne yazılım çözümleri üreten SekizBit firmasına ait bir markadır.

Danışan Takip Programı

Şimdi 14 Gün Ücretsiz Deneyin!
 


Kaan Kaval

DentalBulut, DiyetBulut ve MediBulut'un dijital medya uzmanı. Dijital medya ile ilgili haberler, kampanyalar, bloglar ve çözümler hakkında çevresini bilgilendirme tutkunu.


Yorumlar

0
Henüz yorum yok! Neden ilk sen olmuyorsun?

İlgini Çekebilir

Diyetisyenler Online Danışmanlık Hizmeti Nasıl Verebilir?
Diyetisyenler Online Danışmanlık Hizmeti Nasıl Verebilir?
29 Ağu 2022
4 Dakika
Diyetisyen Kliniğinizin Dijital Görünürlüğünü Arttırma Yöntemleri Nelerdir?
Diyetisyen Kliniğinizin Dijital Görünürlüğünü Arttırma Yöntemleri Nelerdir?
07 Haz 2022
5 Dakika
Diyetisyenler için Hasta İZLEM Rehberi Nedir?
Diyetisyenler için Hasta İZLEM Rehberi Nedir?
20 Haz 2022
7 Dakika